Janet Evra Trio

Suntem foarte încântați să anunțăm prima formație ce ne va încânta la Deva Jazz Festival 2019: Janet Evra Trio din SUA. Janet Evra va începe turneul său european din această toamnă chiar de la Deva, Deva Jazz Festival fiind primul său concert din acest turneu.

Janet Evra este o vocalistă, contrabasistă și compozitoare din Anglia, stabilită în Statele Unite. Janet îmbină influențele jazz-ului bossa nova, samba și latin cu stilul modern de jazz pentru a produce jazz proaspăt, original. Janet a lansat recent albumul ei de debut, “Ask Her to Dance”, cu Adam Maness la pian, Will Buchanan la chitară și Montez Coleman la percuție. Janet participă la festivalurile și concertele principale/premier din Statele Unite și Europa.


Ea va participa la Festivalul de Jazz de la Deva într-o formulă de trio (voce, chitară, contrabas, percuție) cu Will Buchanan la chitară și Jim Hegarty la pian și percuție, Janet performând la contrabas și voce. În cadrul show-ului de la Deva va cânta un amestec de muzică originală a lui Janet și câteva dintre piesele favorite ale fanilor.


În Parcul Cetății Deva, la Deva Jazz Festival 2019, 30 August, ora 20:30. Intrarea liberă. Accesează programul complet de la Deva Jazz Festival 2019: 30, 31 August și 1 Septembrie.