Monstein Ensemble

Muzică clasică și jazz. Când aceste genuri se întâlnesc, ele au potențialul de a construi o alianță extrem de emoțională și sofisticată. La prima vedere, cele două sfere muzicale, cu structurile lor unice și individuale, ar putea părea opuse, totuși, atunci când le asculți îndeaproape, ele sunt o completare fructuoasă și o acordare subtilă.

Combinând jazzul și muzica clasică este nevoie de un artist cu o intuiție distinctă, care se simte legat de ambele sfere nu numai din punct de vedere tehnic, ci și emoțional.

Ca un călător în și între ambele lumi, percuționistul vizionar elvețian Dimitri Monstein combină genurile care îi modelau cel mai mult drumul artistic. Pe albumul său de debut “Landscape”, ascultătorul poate deveni martor acestui lucru. Limitele aparente ale genurilor
se estompează și se dizolvă, elemente de jazz și muzică clasică se întâlnesc și fuzionează.În Parcul Cetății Deva, la Deva Jazz Festival 2019, 31 August, ora 19:00. Intrarea liberă. Accesează programul complet de la Deva Jazz Festival 2019: 30, 31 August și 1 Septembrie.